Bilduppladdning

27 feb 2013 08:56 #1 av Mikael Dalåsen
Tänkte starta en ny tråd och där i ha några bilder, men det går inte att få upp nån bild hur jag än gör!
Tips på vad som kan strula?

Jag får upp fönstret för att välja fil, men sedan händer inget mer...

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

27 feb 2013 13:06 #2 av Claes Börjesson
Svar från Claes Börjesson i ämnet Bilduppladdning
Om du använder Microsoft Explorer, prova att byta till Google Chrome i stället, den fungerar mycket bättre på fluxio´s hemsidor.

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

27 feb 2013 14:34 #3 av Mikael Dalåsen
Svar från Mikael Dalåsen i ämnet Bilduppladdning
Jag kör firefox... men får väl testa en gång med chrome

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

27 feb 2013 15:07 #4 av Ronnie Lidström
Svar från Ronnie Lidström i ämnet Bilduppladdning
Har du kollat in guiden under hjälpmenyn?

Fil bilaga:
Företagare, Elinstallatör Björks EL i Skellefteå AB

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

27 feb 2013 15:48 - 27 feb 2013 15:49 #5 av Bo Siltberg
Svar från Bo Siltberg i ämnet Bilduppladdning
Kan bekräfta. Bilden försvinner i rymden, och infoga-knappen saknas.
Firefox 18.0.2

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

28 feb 2013 12:32 #6 av Ronnie Lidström
Svar från Ronnie Lidström i ämnet Bilduppladdning
Hm.. va fan. Ni har ju rätt! Funkar inte längre i Firefox. De måste ha gjort någon förändring i någon uppdatering.. :(

Fil bilaga:
Företagare, Elinstallatör Björks EL i Skellefteå AB

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

28 feb 2013 12:35 #7 av Ronnie Lidström

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

04 nov 2013 21:58 #8 av Torbjörn Forsman
Svar från Torbjörn Forsman i ämnet Bilduppladdning
Är det någon som har fått bilduppladdning att fungera med Firefox på senare tid? Jag har nu provat med Firefox 24.0 , vilket inte fungerar. Jag får upp en dialogruta för att välja fil men sedan händer inget mer. En uråldrig IE 6.0 fungerar ännu sämre, där dyker inte ens dialogrutan upp. Infoga-knappen syns inte i någon av webläsarna.

Was man sich nicht erklären kann, sieht man als Überspannung an.

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

05 nov 2013 07:07 #9 av Ronnie Lidström
Svar från Ronnie Lidström i ämnet Bilduppladdning
Hela Fluxio och forumdelen körs på mjukvara som inte längre uppdateras. Måste göras om från grunden. Ni får vänta på Fluxio 2.0 då kommer allt att funka från alla webläsare :tummeupp:

Fil bilaga:
Företagare, Elinstallatör Björks EL i Skellefteå AB

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

06 nov 2013 18:02 #10 av Billan
Svar från Billan i ämnet Bilduppladdning
hade samma problem för ett tag sen. körde med firefox då... Bytte till chrome och problemet va löst :tummeupp:

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Sidan laddades på: 0.093 sekunder

Senaste foruminlägg

Från Facebook-gruppen