Fluxio.se Forum Regler

Registrering

 1. Fluxio.se är ett seriöst forum. Skriv in ditt riktiga namn!
 2. Användarnamn används för att logga in med. Detta går ej att ändra efter registreringen är slutförd!
 3. Använd ett säkert lösenord! Du ansvarar själv för att detta ej kommer på villovägar.
 4. Fluxio.se kommer aldrig att ge/sälja din epostadress till tredje part.

Signaturen

 1. Det ÄR tillåtet att göra reklam för sitt företag i signaturen!
 2. Vill du lägga till en bild så får denna vara max 100x100pixlar stor!
 3. Man kan använda samma BB-codes i signaturen som i foruminlägg. Behöver du hjälp med att få till en bra signatur, läs denna instruktion. Får ni ändå inte till det så får ni gärna kontakta oss!
 4. Signaturer som anses som stötande/störande kan ändras eller raderas av Fluxio.se administratörer utan förvarning!

Allmänt om inlägg

 1. Skriv en bra rubrik som har med ämnet att göra. Undvik generella rubriker som "Hjälp", "Elfel" osv
 2. Citera inte i onödan (tex att citare det sist skrivna inlägget). Citera helst inte hela stira inlägg, utan plocka ut det väsentliga. Inkludera helst inte bilder i citatet
 3. Inga dubbelposter! Starta aldrig två likadana ämnen i olika delforum!
 4. Innan du startar ett nytt ämne, använd forumets Sökfunktion för att se om det redan finns en diskussion på samma ämne!
 5. Det är EJ tillåtet att ladda upp bilder som kan anses som stötande. Uppladdade bilder blir Fluxio.se´s egendom och får användas av oss både digitalt och i tryck.
 6. Du måste följa Svensk Lag. Du är själv ansvarig för det du skriver!
 7. Här är vi alla vänner! Inga personangrepp, kränkningar, rasistiska inlägg osv!
 8. Använd sunt förnuft!
 9. Du kan redigera/ta bort ett nytt ämne så länge ingen har svarat! Räkna med att allt du skriver kommer finnas på internet för alltid! Fluxio.se raderar inga inlägg utan att ha väldigt bra anledning.
 10. Håll dig till topic! Trådar som spårar ur till att handla om något helt annat än första inlägget kommer att låsas av moderator.

Reklam

 1. Är du representant/säljare för en produkt, säljare på en elgrossist/butik osv så måste detta framgå i din signatur. Tycker du att det är svårt att få till en snygg signatur, Kontakta oss gärna så hjälper vi dig!
 2. På detta forum är det tillåtet att göra reklam för sitt företag, sina produkter/tjänster eller att rekommendera andras produkter, bara det görs på ett snyggt sätt!
 3. Smygreklam däremot är EJ tillåtet! Tex om du är säljare på Eljo så är det EJ tillåtet att du registrerar dig som "Pelle, Installationselektriker" och sedan skriver väldigt gott om Eljo i varje inlägg. Det är dock helt ok att du registrerar dig som "Pelle, Säljare Eljo" och sedan gör reklam för dina produkter.

Fluxio.se har rätt att, utan förvarning, radera inlägg, bilder, bilagor som ej följer reglerna ovan eller användare som missköter sig!

Senaste foruminlägg