Warning: preg_match(): Compilation failed: unrecognized character follows \ at offset 24 in /home/mowininf/public_html/components/com_kunena/controller/topic/item/display.php on line 476

Många användare med samma namn

29 aug 2016 15:44 #1 av Niklas
Hej.

Jag är kanske nu lite tråkig och petig, men det har sedan jag registrerade mig som användare på detta forum tillkommit 10 st till med samma användarnamn. Kollar man lite så finns det även t.ex. 14 st Mattias o.s.v. Visst kan jag byta användarnamn men det löser kanske inte detta problem för hela forumet. Det blir ju lite förvirrande om samma namn dyker upp gång på gång i samma forum och man inte förstår hur en människa kan verka så vimsig, och så är det i själva verket flera användare som man uppfattar som en och samma.

Tack för ett i övrigt bra forum..

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

29 aug 2016 15:57 #2 av Bo Siltberg
Jo det är olyckligt och bäddar för missförstånd. Uppenbarligen har inte forumprogramvaran en kontroll på att visningsnamnet är unikt utan enbart loginnamnet. Ronnie får svara på det. Det går dock att ändra på sitt visningsnamn via profilen (fältet "Namn") så att ni själva kan skapa ett unikt. Forumets regler säger dessutom fullständigt namn..
Följande användare sa tack: Patrik Hedlund

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Sidan laddades på: 0.037 sekunder