Mowin - Mobila arbetsorder - Checklista till nya regler kring elarbeten

18 sep 2017 18:56 - 21 sep 2017 08:09 #1 av Robert Svantesson
Hej! Vi har blivit tipsade av en kund att kika på detta forumet då vi gärna hade velat få input på den nya checklista vi har utvecklat =)

Grundinformation
Mowin är ett mobilt arbetsordersystem som är riktakt främst mot elektriker. Varför elektriker? Vi fick väldigt mycket kunder inom elbranschen och därför valde vi att satsa på den branschen samt vvs branschen.

Här en film på hur checklistan fungerar och hur man till exempel kan bygga en mall för "Kontroll och uppföljning av elinstallationsarbete". Förklaring ser ni nedanför länk/filmen.

Vi vill gärna ha era synpunkter på vad vi kan förbättra eller vad som kan läggas till!
Detta är vår första version av denna funktionen och vi planerar att uppdatera den med inputs från personer som faktiskt kommer att arbeta med den i vardagen.

1. Man kan strukturera upp med flera sektioner i varje mall.
2. Checkboxar är oberoende boxar.
3. Radioknapp är beroende av en eller flera radioknappar som är ansluta till varandra, finns det något emellan radioknapparna så bildar de en egen grupp. Bara en radioknapp kan aktiveras i varje grupp.

Alla ideér och kommentarer är uppskattade!

Mowin AB
www.mowin.se

Robert Svantesson
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0760 - 43 63 36

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

18 sep 2017 19:46 #2 av Ronnie Lidström

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

18 sep 2017 20:04 #3 av Robert Svantesson
Hej Ronnie, Kul att du fråga!

Priser

1-10 st 280kr per användare och månad
11- st 140kr per användare och månad

990kr för genomgång och uppstart, då hjälper vi till att ställa in allt efter kundens önskemål samt kopplar Mowin till ekonomisystem som vi stödjer.

2800kr per import av artikelregister som ska kopplas med rabattfil mot grossist samt EDI koppling (tex Solar, Ahlsell, Elektroskandia osv ) Detta är en engångskostnad så länge man använder Mowin och det ingår att vi laddar om prisfil samt rabattfil när ni får nya avtal, bara att skicka rabattfil/prisfil till oss så uppdaterar vi kundens priser direkt!

Allt detta ingår under en testperiod, väljer man att inte fortsätta så kostar inte genomgång eller import av artikelregister. Vi har inga andra kostnader, koppling till ekonomisystem ingår samt import av kundregister eller egna artikelregeister.


Nu fick du alla våra priser, då kanske du har någon input på vad som kan läggas till i checklistan? (=

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

19 sep 2017 08:41 #4 av Fredrik Sjödin
Ett tips är att ni stämmer av er mjukvara med de krav som ställs på ett egenkontrollprogram enligt den nya elsäkerhetslagen. Ska ni ha en chans på marknaden måste ert program möta upp de kraven.

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

19 sep 2017 17:57 - 19 sep 2017 17:58 #5 av Robert Svantesson
Hej Fredrik!

Jag instämmer med vad du skriver. Målet är helt klart att vår mjukvara ska klara kraven som egenkontrollerna för med sig. Skulle det vara så att något saknas eller inte är korrekt i mjukvaran så är det något vi tar itu med direkt!

Visionen för denna egenkontrollen är inte bara att täcka kraven, vi vill ersätta användarnas alla tänkbara dokument som behöver fyllas i på ett arbete. Vi har 3 st egenkontroller som standard i programmet (Kontroll och uppföljning av elinstallationsarbete, Planering av elinstallationsarbete och Enkel checklista). Dessa är fullt redigerbara utfall man saknar något eller om det skulle behöva ändras på, sen kan man skapa egna mallar för annan typ av dokumentation så som ÄTA, felsökning, mätning, riskanalys osv.

Som sagt, har vi missat något eller gjort fel så är vi glada över att få reda på det och kunna fixa det direkt, tanken är att det ska underlätta användarnas vardag och det ska vara enkelt att använda =)

Mvh Robert

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Sidan laddades på: 0.053 sekunder

Senaste foruminlägg