Drivdon ??

16 nov 2014 22:56 #1 av Prolle Fröderberg
Vad sitter det för drivdon i Lumine Led's industriarmatur L4?
Mvh Prolle
Följande användare sa tack: Richard

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

17 nov 2014 18:43 #2 av Johan
Svar från Johan i ämnet Drivdon ??
Ett vitt?
Följande användare sa tack: Richard, Marcus

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

18 nov 2014 09:52 #3 av Olle Andersson
Svar från Olle Andersson i ämnet Drivdon ??

Prolle Fröderberg skrev: Vad sitter det för drivdon i Lumine Led's industriarmatur L4?
Mvh Prolle


Enklast är väl att ringa och fråga? 054-87 64 30

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

18 nov 2014 12:07 #4 av Joel Ingolf
Svar från Joel Ingolf i ämnet Drivdon ??
Lite konstigt att dom aktivt valt att inte skriva det på sin hemsida, men dom kanske byter drivdon beroende på vilka priser dom får från sina leverantörer?

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

18 nov 2014 21:21 - 18 nov 2014 21:53 #5 av Prolle Fröderberg
Svar från Prolle Fröderberg i ämnet Drivdon ??
Har nu fått tag på lite info om drivdonet
HLG-80H-C700B
www.meanwell.com/search/hlg-80h-C/HLG-80H-C-spec.pdf
Dessa armaturer har vi satt upp på ett tryckeri och när man tänder så funkar det bra. Men... När det är något i tryckeriet som startar, tex en kompressor eller en printer som har en liten högre startström så blinkar lamporna till och går ner till ca 80% av ljusstyrkan? Det kan ta allt från 1 till 2 timmar innan dom blinkar till och går upp till 100 procent igen. Om man släcker armaturen och tänder igen så lyser dom med 100% igen. Det ska visst kunna lösas med att installera en dimmer. Men här finns dock inte det behovet. Och det borde funka ändå. Vissa led drivers typ jolly kan ju tappa synk om man bryter fasen till dom och inte använda pusch funktionen. Men dessa ska om jag fattar rätt inte ha en fast matning. Har läst lite i manualen på donet nu och tror att det kanske måste monteras ett motstånd på 100k ohm då det står att vid 100kOhm så går den på 100% och är dimmer trådarna öppna så kan det variera mellan 95 och 108%. Det är ju ett problem att strömmen hoppar till men det märks ingen annanstans än på dessa nya armaturer.
Får kolla lite mer imorgon

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Sidan laddades på: 0.057 sekunder

Senaste foruminlägg