fluxio.se Forum
Välkommen, Gäst
Användarnamn Lösenord: Kom ihåg mig

Profil för David Anselmby (David@adulux)

 • OFFLINE
 • Registered
 • Rank: Färsking
 • Registreringsdatum: 25 jan 2012
 • Senaste Besöks Datum: 24 jan 2013
 • Tidszon: GMT +1:00
 • Lokal tid: 15:52
 • Inlägg: 8
 • Profil visningar: 518
 • Plats: Okänd
 • Kön: Okänd
 • Födelsedatum: Okänd

Signatur

Inlägg

Inlägg

emo
SNAP är en helt ny LED armatur perfekt anpassad för energisparprojekt i offentliga miljöer som industri, garage och kontor. Armaturen är 1043 mm lång och bygger 90x85 mm. SNAP är enkel att installera tack vare sin design som inte kräver att man ska demontera armaturen innan montage. SNAP har en förinstallerad kabel med snabb kontakt och kan förberedas för seriekoppling. Tack vare IP66 och IK08 klassificering klarar SNAP extrema temperaturer, hög luftfuktighet och smutsiga miljöer.

Armaturstomme av gjuten aluminium. Robust koncept med vibrationsbeständiga komponenter. Kapslingsklass IP66. IK08. Mått i mm (LxBxH): 1043 x 90 x 85.

Neutral (NW) färgtemperatur 5000 K. Ljusflöde 4000 lm. Ansluten effekt 55 watt. Livslängd minst 50000 timmar. Färgåtergivning Ra> 65. Omgivningstemperatur -25°C till +35°C.

Se mer av SNAP i vårt showroom >>
SNAP - en helt ny LE ...
Kategori: LED
emo
Nu lanseras 2012 års katalog med professionella belysningsarmaturer från italienska C Luce. 11 helt nya armaturer för både interiör och exteriör ljussättning kompletterar ett redan brett sortiment. Produktsortimentet innehåller belysningsarmatur för kontor, lager, köpcentra, idrottsanläggningar, men också vägar, parkeringsplatser, arenor och för exteriör belysning av byggnader och monument. C Luce använder dom flesta konventionella ljuskällorna på marknaden och alla armaturer för LED är designade och anpassade för detta och har bland annat insatser från Phillips REBEL och tyska Akzentlicht. C Luce är duktiga på att tänka annorlunda i ljusprojekt för att optimera en energieffektiv investering. Följ oss på Facebook för dom senaste nyheterna inom belysningsområdet >>

Länk till våra bläddervänliga kataloger >>
Nu lanseras 2012 års ...
Kategori: Belysning
emo
AKZENTLICHT har tagit fram en serie LED armaturer som alla bygger på Sferiq Technology. SFERIQ är en högkvalitativ LED konstruktion med fokus på energieffektivitet, livslängd och levereras med 3 års garanti.
LED plattan SFERIQ 2.0 har utvecklats till en högkvalitativ LED insats på 8, 13, 18 och 26W och med ett ökat ljusflöde som resultat. SFERIQ är en av marknadens ljusstarkaste LED armaturer som levererar upp till 152 lm/W. SFERIQ klarar Belysningsbranschens krav på LED armaturer och SFERIQ 03 är en av tolv utvalda lampor till tysk tävling om 2012 års armatur. För ytterligare information www.adulux.com
Högkvalitativ och pr ...
Kategori: Produktnyheter
emo
Hej! Tips på uplight från Doxis. Rectan wall 2x35W halogen med dimmer ger fint ljus. Går att få med LED 2x9W om det är ett krav. Se sid 14-15. Listpris 2357 ex moms ex ljuskälla fritt vårt lager
np.netpublicator.com/netpublication/n65308124
mvh Adulux
Hjälp med projekteri ...
Kategori: Belysning
emo
Vill du ha professionell LED armatur kan du satsa på OCTA SLIM LINE SLR. 90cm, 30x1 Bullstar LED, motsvarar 2x36 T8.
Ca pris 1999 ex moms
np.netpublicator.com/netpublication/n59334157
tips på snygg lysrör ...
Kategori: Belysning
emo
Hej! Ring mig ist så kan vi ta lite mer ingående vad du vill ha och hur jag kan hjälpa dig. mvh David (0723029831)
tips på snygg lysrör ...
Kategori: Belysning
emo
LINEALUX sid 49 i Lumiteks Professional katalog ca 850 kr för 28W.
Annars kan du titta på "Profiles" från Doxis. Något dyrare alternativ men snyggt.
Lysrör kan vi ordna från Narva.
adulux.com/web/page.aspx?refid=38
mvh David
tips på snygg lysrör ...
Kategori: Belysning
Mer
Tid för att skapa sida: 0.26 sekunder
Senaste foruminlägg

Mer ämnen »

Vill du få senaste nytt från Fluxio.se till din E-post?

Klicka här!

Vill du vara säker på att inte missa något viktigt och intressant som händer på Fluxio.se? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
(Utskick görs ungefär en gång per månad och kan när som helst sägas upp)
Dina mottagna Tack!
Finns inga ämnen att visa