fluxio.se Forum
Välkommen, Gäst
Användarnamn Lösenord: Kom ihåg mig

Profil för elmont (elmont)

 • OFFLINE
 • Registered
 • Rank: Junior
 • Registreringsdatum: 18 dec 2011
 • Senaste Besöks Datum: Igår
 • Tidszon: GMT +1:00
 • Lokal tid: 01:51
 • Inlägg: 92
 • Profil visningar: 710
 • Plats: Okänd
 • Kön: Okänd
 • Födelsedatum: Okänd

Signatur

Inlägg

Inlägg

emo
I mitt "närområde" blev en "affärsidkare" nekad ersättning för en omfattande brandskada. Det är rätt länge sedan minst 20 och kansk3 35 år sedan. Däremot blev han inte fälld i domstol. Hur det motiverades mins jag inte men han fick inga försäkringspengar och eldsvådan var orsakad av nått "elfel".
Ps
Jag kan ju nämna att det fans lite (kanske tom ganska många) andra "omständigheter" som troligen bidrog till att påverkade försäkringsbolaget
Strömbrytare till ut ...
Kategori: Elinstallationer
emo
Jag tror att företaget skulle ha större intresse att öka din kompetens med färdigheter som företaget kan ha nytta av. Själva "behörighetskursen" ger ju inte speciellt stora "expertkunskaper" som företaget kan dra nytta av för behörighetskursen ger ju mer en lite bredare kunskap och inte spetskompetens. Och väldigt mycket av vad man lär sig på en behörighetskurs bör ju redan finnas inom företaget.
Oftast vill man kanske ha folk med specialistkunskaper inom lite olika områden men att någon mer i företaget läser in behörighet är rätt ointressant.
Argument för att få ...
emo
Jag är rätt säker på att dom ev kan se det som ett "hot" från framtida konkurrent. Och din behörighet kommer inte att ge företaget nått positivt så jag kan aldrig tänka mig att dom skulle vara villig att vara med och betala.
Argument för att få ...
emo
Använd en stålfjäder och koppla på en signal och sök med sökaren, Och det var inte tillåtet med knallhattar tidigare heller men den tidens elektriker använde dom i alla fall. Utslaget blev nästan alltid neråt.
Hitta rörstopp i sti ...
Kategori: Elinstallationer
emo
För att veta säkert hur det är gjort så är väl att öppna och titta det som fungerar bäst.
Hitta faser & jord p ...
Kategori: Elmotorer
emo
I alla fall i den här tråden, basserat på att det bla fans ett vardagsrum.
Dubbla matningar i e ...
emo
Dom allra flesta väggar har i dag 70mm reglar.
Säkra upp ekk 1.5 ti ...
Kategori: Elinstallationer
emo
Det brukar sitta ett överhettningskydd som kanske ska återställas eller så är inte luckan stängd, det brukar även sitta en brytare som känner när luckan är stängd.
FTX Aggregat som int ...
Kategori: Elmotorer
emo
Det är så fel som det kan vara, den JFB fyller ingen funktion. Men det kan ju vara så att det sitter en JFB i spabadet.
Inkoppling spabad tr ...
Kategori: Elinstallationer
emo
Ja dom g:a föreskrifterna var bra att "gömma sig" bakom, då behövde man inte besvära sig med att verkligen sätta sig och förstå utan bara peka på vad som stod i "boken".
Bör, kanske, kan, e ...
emo
Och varför skulle du behöva vifta med en "paragraf" för en så enkel och självklar säkerhetshöjande sak?????
Skarvsladd och flytt ...
emo
Ja, det är många år sedan det var "fel", men kravet är att det ska finnas nödvändig plats.
Ps
det är nått som nästan alla elektriker gjorde även innan det var tillåtet, i alla fall när apparaterna blev lite "grundare" så att några st. Torix fick plats.
Apparatdosa som kopp ...
Kategori: Elinstallationer
emo
Och helt klart, så vitt jag kan se, så rekommenderar dom ingen laddare. Men tre var utan anmärkning, dvs som alla borde vara.
Elsäkerhetsverket re ...
Kategori: Elmaterial
emo
Man kan väl själv skriva ut sitt rabattbrev när man är inloggad, eller?
Enmansföretag inköp ...
Kategori: Företagande
emo
Nej, säljaren bryr sig inte om vilken inriktning du har på dina "affärer" utan enbart på din förmåga att få lönsamhet. Och då tror jag att dina högspännings "affärer" inte ger så många "poäng". Så var bara trovärdig när du övertygar säljaren om hur bra det ska gå i den nya branschen.
Enmansföretag inköp ...
Kategori: Företagande
emo
Fortfarande "måste" säljaren tro på din "förmåga" även med den nya inriktningen. Det är ju en helt annat sysselsättning som du tänker dra igång, så dina "meriter" inom högspänning kanske inte väger så tungt.
Enmansföretag inköp ...
Kategori: Företagande
emo
För att få lite "bättre" rabatter måste den säljare som du förhandlar med tro att du kommer att klara av att driva ett företag och det så lönsamt att du kan betala dina räkningar.
Ps
För mig är det nog det motsatta, i minst 9 fall av 10 så handlar jag identiska artiklar billigare hos Ahlsell än hos någon nätbutik men på enstaka saker kan en nätbutik vara billigare.
Enmansföretag inköp ...
Kategori: Företagande
emo
Kronofogden är utmärkt om folk inte betalar, dom allra flesta betalar allt eller gör en betalningsplan sedan dom varit i kontakt med fogden.
Hemska och besvärlig ...
Kategori: Offtopic
emo
Fortsätta att vara "osynliga" ute på fältet ????
Nya egenkontrollspro ...
emo
Precis, man ska köpa in tjänsten och det kostar ungefär lika mycket om man är stor eller liten. Och det för att få en dammsamlare som står i en bokhylla.
Att kunderna ska betala ser jag som en självklarhet, men hur företagens arbete ska bli effektivare har jag svårt att förstå. Efter ett långt liv som arbetsledare och senare företagare har jag aldrig, i alla fall hittills, sett att ökad mängd pappersvändning gett effektivare företag, jag skulle vilja hävda motsatsen.
Som,numera, liten och inte tvungen, ser jag ingen orsak att göda konsulter/utbildare. Så jag överlåter till dom som måste/vill att slåss om smulorna från mitt bord.
Nya egenkontrollspro ...
Mer
Tid för att skapa sida: 0.65 sekunder
Senaste foruminlägg

Mer ämnen »

Vill du få senaste nytt från Fluxio.se till din E-post?

Klicka här!

Vill du vara säker på att inte missa något viktigt och intressant som händer på Fluxio.se? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
(Utskick görs ungefär en gång per månad och kan när som helst sägas upp)
Dina mottagna Tack!
Finns inga ämnen att visa