fluxio.se Forum
Välkommen, Gäst
Användarnamn Lösenord: Kom ihåg mig

Profil för Stefan Ericson (CNC-MAN)

 • OFFLINE
 • Registered
 • Rank: Bannlyst
 • Registreringsdatum: 15 mar 2013
 • Senaste Besöks Datum: 22 jun 2016
 • Tidszon: GMT +1:00
 • Lokal tid: 20:36
 • Inlägg: 1309
 • Profil visningar: 5528
 • Om mig: CNC Tekniker
 • Plats: Okänd
 • Kön: Man
 • Födelsedatum: Okänd

Signatur

Inlägg

Inlägg

emo
Nu producerar svensk och dansk vind mer än svensk kärkraft.
Nordpoolspot och Sta ...
emo
Vad ska jord taget vara bra för? Om du inte haft det hade du inte haft något problem. I min aluminium båt skulle jag aldrig koppla mot jord.
Var mäter du.? Du har vanliga jordade väggutag på invertern. Om du mäter där? Om det flyter när du mäter mot ditt jordtag, så är inte invertern anluten till jordtaget.
Solceller Offgrid
Kategori: Elinstallationer
emo
Det innebär att lampan inte få förbruka mer än 6A. Det är ovanligt med sådana lampor i hem. En lågenergi lampa kanske tar 0.03A.
Märkström på Schneid ...
Kategori: Elinstallationer
emo
Jag fick samma fel för några dagar seda. Utan jag gjorde något så blev det 5 tomma meddelanden. Jag har också blivit utkastad vid redigering. Så jag brukar skicka vidare in den fel och redigera sedan.
Radera användare?
Kategori: Om Fluxio Forum
emo
Müssli, fungerade på min lur också. Alla andra här är arg på mig.
Fluxio Chatten
Kategori: Offtopic
emo
Jag får inte fram ett tyskt u på min lur. Men jag förstår du är arg på mig.
Fluxio Chatten
Kategori: Offtopic
emo
Mussli, är du kille eller tjej?. Muslli betyder blandning.
Jag vill att du ställer dom frågor du inte tordats . Jag vet inte vem du menar är bror duktig. Men jag brukar svara på dom frågor jag kan. Även om dom inte bordes besvaras. Jag kan verka hård och tuff, men inte mot dom mjuka.
Matsumoto, service chef för Matsuura Europ, sa att Stefan alltid förvarar kvinnor och det hade vi inte diskuterat. Der var en tjej Jenny som tillhör dom mest kompetenta i Sverige på att köra CNC maskiner. Det finns 2 till sådana tjer i Sverige LisaMari i Eslöv och Anett i Värnamo. Det är tjejer med informell makt som killar kommer och frågar.
Fluxio Chatten
Kategori: Offtopic
emo
Jag tycker det här börjar närma sig diskussion mella bokstav trogna och icke.
Om vanligt folk börjar lära sig, hur man kopplar 3 faser N och PE. Hur man kopplar en säkring, ett väggutag och en strömbrytare och lampa. Tror ni då vi får ett säkrare eller ett sämre system. Och nu menar jag inte felkopplingar. Det här tror jag att jag kunde som 12 åring.
Alla elektriker som pratar om säkerhet, menar på att det enda säkra, är dom kopplar och levererar material. Dom är helt ointresserade av ett lågspännings system i hemmet.
Tänjer på oskrivna g ...
Kategori: Elmaterial
emo
Då måste du själv hålla reda på om DRL eller halv ljus ska lysa.
Kent du får givetvis koppla hur du vill för mig.
koppla drl på en v40 ...
Kategori: Offtopic
emo
Det går säkert att koppla på boxen direkt, men då måste Volvo ändra mjukvaran i boxen så att DRL fungerar.
koppla drl på en v40 ...
Kategori: Offtopic
emo
Om du kan lossa en lednig i 0 läget, som släcker halvljuset, så borde du kunna använda den för att styra relät.
koppla drl på en v40 ...
Kategori: Offtopic
emo
Du behöver minst ett relä. Jag är inte säker på det här. Dom kopplar DRL på lite olika sätt. Jag förutsätter att du vill ersätta varselljus med DRL. I dag används halvljus som varselljus.
Om ljusomkopplaren står i 0 och du kan få en spänningsatt i det läget kan du dra spolen och växla till DRL. Då får inte den ledningen vara spänningsatt, när halvljuset är på.
koppla drl på en v40 ...
Kategori: Offtopic
emo
Vem som helst får köpa el utrustning, dom får koppla vad dom vill. Så länge det inte är någon spänning på. I spänningslöst tillstånd har jag svårt att se någon olycka. Det är nog skruvmejseln som är faligaste. Lägga spänning på får dom inte.
Tänjer på oskrivna g ...
Kategori: Elmaterial
emo
Andreas, jag har svarat efter bästa förstånd och tänker inte alltid som elektriker. Det har inte varit mening att reta dig.
Målarfärg får vem som helst köpa och kladda med. Det kan resultera i, att allt ruttnar, men det är inte olagligt. Därför brukar folk prata med målare. Jag kan mycket väl tänka mig att en säljare på biltema kan ge ett felaktigt råd, om en målarfärg.
Om folk får felaktiga råd av säljare, om elprodukter, så kommer dom gå till eliktriker och fråga. Under förusättning att dom överlevt. Jag tror inte det är så många privat personer som har dött av el, de senaste åren.
Tänjer på oskrivna g ...
Kategori: Elmaterial
emo
Det verkar som om det är spänning på en ledning i 0 läget. Då går det att dra spolen och DRL lamporna lyser. Inte 0 läget faller relä och halvljuset lyser. Det verkar att en del kopplar DRL som dimljus.
koppla drl på en v40 ...
Kategori: Offtopic
emo
Kent, jag bara googlade, men flera leverantörer verkar ha en egen styrbox.
koppla drl på en v40 ...
Kategori: Offtopic
emo
Andreas, nytt försök.
När Danska politiker skällde på muslimer, så tog Arlas försäljning i mellan östern tvär stopp. I dag finns det ingen dansk politiker som skäller på muslimer.
Det här är konsument makt och det är marknad. Det går säkert att sätta press på en leverantör, men då måste man vara vara många.
Tänjer på oskrivna g ...
Kategori: Elmaterial
emo
Andreas, jag drar en parallell till vad jag hävdat i nordpol tråden. Dom försöker köra elpriset med kärnkraften. Det har resulterat i att den mer eller mindre läggs ner.
Jag var i USA i början på 80 talet. Där menade läraren Floyd att bästa sättet att ta sig ut från en marknad är att försöka styra den.
Man kan diskutera vad folk kan. Men jag kan nog koppla 3 faser nolla och jord. Däremot så får jag inte det. Jag har problem med att möss går in i huvdcentralen och blir grillade och ligger och stinker. Jag tror inte det är lagligt för mig att plocka bort dom. Det har jag dock gjort. Lite blå och gulgrön har jag dragit med. Där emot håller jag mig borta när jag ser någon koppla fel, brukar bara informera dom.
När Aple gjorde Lisa före Macintosh, så var den för dyr, dom trodde att den skulle sälja, bara för att den var så mycket bättre, men gjorde samma job. Det var PC:n som vann.
Så jag tror inte du kommer kunna övertyga kunder om att det är bra att betala mer för en sak som gör sitt jobb. Där emot kan man inte gå in och ta ansvar för vad andra gjort. I vår branch finns inga lagstadgade regler, men försäkringbolag kräver. Och ingen klarar sig utan suport.
Tänjer på oskrivna g ...
Kategori: Elmaterial
emo
Enligt uppgifer på ett forum vill Volvo ha 404 kr för att öppna.
koppla drl på en v40 ...
Kategori: Offtopic
emo
Volvo måste få det här att fungera. Det kan vara en parameter inställningar. Det borde gå att åka till dom och be dom öppna upp funktionen.
koppla drl på en v40 ...
Kategori: Offtopic
Mer
Tid för att skapa sida: 0.34 sekunder
Senaste foruminlägg

Mer ämnen »

Vill du få senaste nytt från Fluxio.se till din E-post?

Klicka här!

Vill du vara säker på att inte missa något viktigt och intressant som händer på Fluxio.se? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
(Utskick görs ungefär en gång per månad och kan när som helst sägas upp)
Dina mottagna Tack!
Finns inga ämnen att visa