fluxio.se Forum
Välkommen, Gäst
Användarnamn Lösenord: Kom ihåg mig

Projektledare
(1 visning) (1) Gäst
  • Sida:
  • 1

ÄMNE: Projektledare

Projektledare 21 sep 2018 09:09 #1

Nu söker vi en kommunikativ projektledare som vill vara en del av vårt globala och framgångsrika företag. Du kommer få arbeta tillsammans med ambitiösa och drivna kollegor på vårt fina kontor.

För att bli framgångsrik i rollenkommer du få arbeta med framtidens lösningar inom energistyrning och automation. Du kommer att driva och leda och projekten tillsammans med dina kollegor som kan vara tekniker, programmerare och/eller underentreprenör. Du ansvarar för den tekniska lösningen, genomförandet och den ekonomiska uppföljningen där du planerar, gör beställningar hanterar inköp och i vissa fall projekterar styrsystem. Projekten kan vara både mot slutkund eller entreprenör.

Vi söker dig som har teknisk bakgrund. En stor fördel är om du har några års erfarenhet projektledning. Alternativt har du jobbat länge i branschen och vill ta nästa kliv. Vi ser det som ett stort plus om du har högskoleutbildning inom elektroteknik. Du kan också ha gått en KY-utbildning inom automation. Vi kommer lägga stor vikt vid ditt driv, ekonomiska sinne och din strukturella förmåga.

Du är van att arbeta noggrant och du kommunicerar på ett sätt som mottagaren, oavsett yrkesroll förstår. I övrigt är du ansvarstagande, har hög servicenivå och högt engagemanget till våra kunder. Viktigt att du är lyhörd för kundernas önskemål och har ett intresse för merförsäljning. Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska samt B körkort.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter. Vi värdesätter Work-Life-Balance och för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/5d39429e6e28
  • Sida:
  • 1
Tid för att skapa sida: 0.17 sekunder
Senaste foruminlägg

Mer ämnen »

Vill du få senaste nytt från Fluxio.se till din E-post?

Klicka här!

Vill du vara säker på att inte missa något viktigt och intressant som händer på Fluxio.se? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
(Utskick görs ungefär en gång per månad och kan när som helst sägas upp)
Dina mottagna Tack!
Finns inga ämnen att visa