fluxio.se Forum
Välkommen, Gäst
Användarnamn Lösenord: Kom ihåg mig

Senior Intern Projektledare sökes till Schneider Electric
(1 visning) (1) Gäst
  • Sida:
  • 1

ÄMNE: Senior Intern Projektledare sökes till Schneider Electric

Senior Intern Projektledare sökes till Schneider Electric 29 jun 2018 09:30 #1

Vill du arbeta hos Sveriges ledande leverantör av mellanspänningsställverk?

Vår produktionsenhet Elektriska AB Delta grundades 1951 och är ett helägt dotterbolag till Schneider Electric. Enheten sysselsätter 50-talet anställda, omsätter ca 120MSEK årligen och är Sveriges ledande tillverkare av mellanspänningsställverk med slutkunder framför allt inom elbolag, större industrier och infrastruktur.

Produktionsenheten söker nu en Senior intern Projektledare med start omgående för placering i Arlöv.

Som intern Projektledare hos oss är du spindeln i nätet och ansvarar för beredning och projektering av våra lokalt producerade mellanspänningsställverk, från teknisk klarställd specifikation till färdig produkt hos kunden. I rollen som Senior Projektledare jobbar du nära vår Tekniska chef och ansvarar även för utbildning inom avdelningen samt teknisk support såväl internt inom avdelningen, som gentemot Schneider Electrics projekt- och säljpersonal samt gentemot våra slutkunder.

I rollen är du kontaktperson både internt och gentemot våra kunder samt har en viktig nyckelfunktion i att samordna, koordinera och driva våra projekt genom hela värdekedjan ända fram tills ställverket finns på plats hos kunden.

Din kompetens och erfarenhet
Du har/är:

• eftergymnasial teknisk utbildning inom elkraft, med fördel på ingenjörsnivå, eller motsvarande.
• väl förtrogen med ställverk (erfarenhet från mellanspänning är meriterande)
• erfarenhet av projektledning och/eller försäljning inom teknisk affärsverksamhet.
• goda språkkunskaper i svenska och engelska språken, både i tal och i skrift.
• van IT-användare med mycket goda kunskaper i Microsoft Office och har grundläggande kunskaper inom Cad (erfarenhet från SAP och AutoCad är meriterande).
• vana att göra riskanalyser är meriterande.

Som person är du serviceinriktad, noggrann, kommunikativ, lösningsfokuserad och stresstålig. Du gillar högt tempo, har god förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt samt trivs med att jobba i team och träffa kunder. Du har en positiv läggning och god social förmåga.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Ansök nu: express.candarine.com/campaign/url/forward/35a4afe7dfa2
  • Sida:
  • 1
Tid för att skapa sida: 0.18 sekunder
Senaste foruminlägg

Mer ämnen »

Vill du få senaste nytt från Fluxio.se till din E-post?

Klicka här!

Vill du vara säker på att inte missa något viktigt och intressant som händer på Fluxio.se? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
(Utskick görs ungefär en gång per månad och kan när som helst sägas upp)
Dina mottagna Tack!
Finns inga ämnen att visa