fluxio.se Forum
Välkommen, Gäst
Användarnamn Lösenord: Kom ihåg mig

Affärsutvecklare SYD- Energy business sökes till Schneider Electric
(1 visning) (1) Gäst
  • Sida:
  • 1

ÄMNE: Affärsutvecklare SYD- Energy business sökes till Schneider Electric

Affärsutvecklare SYD- Energy business sökes till Schneider Electric 14 jun 2018 11:14 #1

Vi söker en ersättare för vår affärsutvecklare i syd som går till nya uppdrag inom Schneider Electric. Du kommer arbeta i ett affärsområde som erbjuder marknadsledande produkter, service och helhetslösningar inom elkraftområdet.

Du besöker kunder i Skåne, Blekinge samt Småland och delvis i Halland inom industrin, infrastruktur och elkrafts-/energibolag, där du presenterar och säljer nyckelfärdiga elkraftsanläggningar och produkter (ställverk, transformatorer, reläskydd, SCADA övervakningssystem mm). Du bearbetar även våra partners (elinstallatörer/elkonsulter) där Schneider aktivt ingår som underentreprenör i Elkrafts entreprenader.

Arbetsuppgifter

Du kommer att identifiera nya strategiska och operativa affärsmöjligheter inom den södra regionen. Utöver det kommer du att sälja/marknadsföra elkraftsanläggningar och Schneiders breda produktprogram inom mellanspänning till kunder som är verksamma inom industri, infrastruktur och elkrafts-/energibolag samt till partners.
• Bearbetning av både befintliga och nya slutkunder/partners.
• Inom företaget har du kollegor som stöttar dig i offerthantering, produktkunskaper och projektledning för att driva affärerna från start till mål.
• Delta i mässor och seminarer.
• Räkna med ca 30 övernattningar/år.

Vem är du?

Du har erfarenhet av försäljning av elkraftsanläggningar/ kraftentreprenader inom låg-eller mellanspänning (0,4 kV – 52 kV). Alternativt har du sålt elprodukter inom området och vill nu ta nästa steg och sälja nyckelfärdiga elkraftsanläggningar sett ur ett energioptimeringsperspektiv. Du har ett eget driv och uthållighet för att hitta nya affärsmöjligheter inom marknaden. Samtidigt är du en team player inom organisationen där du samarbetar nära dina kollegor för att kunna slutföra pågående affärer. Din goda förhandlingsvana är ett signum på din affärsmässighet och professionalism.
• Resultatinriktad, lösningsorienterad, förtroendeingivande, ödmjuk och strukturerad är några utmärkande karaktärsdrag hos dig som person.
• Du här läst elkraftsteknik eller har praktisk erfarenhet från området och är en van användare av affärssystem.

Vi erbjuder dig ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. På Schneider Electric kommer du att arbeta hos ett internationellt marknadsledande företag med ett meningsfullt syfte, ett stort fokus på sin personal och med flera intressanta utvecklingsmöjligheter. Lämplig placeringsort är Lund vid vårt kontor. Vidare är vi öppna för en dialog vid annan placeringsort.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/6c87925b8722
  • Sida:
  • 1
Tid för att skapa sida: 0.17 sekunder
Senaste foruminlägg

Mer ämnen »

Vill du få senaste nytt från Fluxio.se till din E-post?

Klicka här!

Vill du vara säker på att inte missa något viktigt och intressant som händer på Fluxio.se? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
(Utskick görs ungefär en gång per månad och kan när som helst sägas upp)
Dina mottagna Tack!
Finns inga ämnen att visa