fluxio.se Forum
Välkommen, Gäst
Användarnamn Lösenord: Kom ihåg mig

Fältsupport och utbildare rulltrappor sökes till Kone AB
(1 visning) (1) Gäst
  • Sida:
  • 1

ÄMNE: Fältsupport och utbildare rulltrappor sökes till Kone AB

Fältsupport och utbildare rulltrappor sökes till Kone AB 11 jun 2018 10:41 #1

Vill du få användning av din tekniska talang och din problemlösningsförmåga? Vill du ha ett självständigt arbete med många kontakter både internt och externt? Nu söker KONE en samordnare för rulltrappor med placering i Stockholm men även annan ort är möjlig.

Som samordnare är ditt huvudsakliga uppdrag att ge support till våra tekniker inom området rulltrappor. Du går på schema och har en omväxlande roll där du roterar mellan utbildning, telefonsupport och fältsupport. Utbildning är en stor del av din roll och du kommer både planera utbildning, ta fram material och hålla i utbildning.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET
För att lyckas i din roll behöver du ha:
• Utbildning inom el på minst gymnasienivå alternativt dokumenterad erfarenhet inom liknande arbete.
• Goda Kunskaper om rulltrappor, både mekaniskt och elektriskt.
• B-körkort.
• Grundläggande kunskaper inom MS Office.
• Goda färdigheter i såväl det svenska språket som engelska språket.

Du kommer att få den utbildning du behöver för uppdraget.

Då arbetet är självständigt behöver du vara ansvarsfull och ha en god drivkraft. Du har mycket kontakt med KONEs medarbetare och kunder och behöver vara kommunikativ, samarbetsvillig och ha en god känsla för service. Arbetet består till stor del av problemlösning varför du behöver vara lösningsfokuserad, ha ett stort engagemang och vara nyfiken. Vi kommer att lägga stor vikt vid din inställning och intresse för arbetsuppgifterna.

VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånsportal. Tjänsten är på heltid och tjänstebil ingår.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/e5f547c2d188
  • Sida:
  • 1
Tid för att skapa sida: 0.18 sekunder
Senaste foruminlägg

Mer ämnen »

Vill du få senaste nytt från Fluxio.se till din E-post?

Klicka här!

Vill du vara säker på att inte missa något viktigt och intressant som händer på Fluxio.se? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
(Utskick görs ungefär en gång per månad och kan när som helst sägas upp)
Dina mottagna Tack!
Finns inga ämnen att visa