fluxio.se Forum
Välkommen, Gäst
Användarnamn Lösenord: Kom ihåg mig

Tågtekniker sökes till Mantena Sverige
(1 visning) (1) Gäst
  • Sida:
  • 1

ÄMNE: Tågtekniker sökes till Mantena Sverige

Tågtekniker sökes till Mantena Sverige 21 maj 2018 05:58 #1

Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ägs av norska staten. Mantena har ca 1100 anställda fördelade i Norge och Sverige. Mantena Sverige an­svarar i dagsläget för underhåll av Pågatågen i Skåne samt två nya underhållskontrakt, underhåll av SJ:s fordon X40 och X55 i Västerås och Hagalund. Mer information om Mantena finner du på vår hemsida www.mantena.se.

Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund, Solna.
Som tågtekniker hos oss kommer du arbeta med underhåll av SJ:s tåg av typen X40 och X55. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen.

Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du måste behärska svenska språket väl, både i skrift och i tal.

Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Då arbetet innebär trafikmässiga bedömningar och växling av fordon kommer du att genomgå en läkarundersökning i enlighet med Transportstyrelsens regler.

Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där du antingen jobbar ett rullande treveckorsschema med ledighet var tredje vecka.

Varför skall du jobba hos oss?
Vi vet att våra anställdas möjlighet att utvecklas professionellt och som individer är av hög betydelse.

Vi är en arbetsgivare som värdesätter och värnar om våra medarbetare och vi är stolta över den mångfald av kompetenser och bakgrund som finns hos oss.

Vid rekrytering av nya medarbetare söker vi personligheter som passar in i vårt sätt att tänka och jobba. En kompetens är lättare att förändra än en personlighet ! Vi bedriver därför egna utbildningar men egna instruktörer inom fordonsteknik och växling.

Det viktigaste för oss att du trivs på jobbet! Vi söker dig som tilltalas av småskalighet där alla har en naturlig plats - och där alla har lika värde.

Du kommer att jobba på Hagalunds depå som är norra Europas största underhållsdepå med en genomströmning av cirka 100 tåg dagligen.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/3e93c99f81a5
  • Sida:
  • 1
Tid för att skapa sida: 0.19 sekunder
Senaste foruminlägg

Mer ämnen »

Vill du få senaste nytt från Fluxio.se till din E-post?

Klicka här!

Vill du vara säker på att inte missa något viktigt och intressant som händer på Fluxio.se? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
(Utskick görs ungefär en gång per månad och kan när som helst sägas upp)
Dina mottagna Tack!
Finns inga ämnen att visa