fluxio.se Forum
Välkommen, Gäst
Användarnamn Lösenord: Kom ihåg mig

ECY-Certifierad Elektriker sökes till Coromatic Tullinge AB
(1 visning) (1) Gäst
  • Sida:
  • 1

ÄMNE: ECY-Certifierad Elektriker sökes till Coromatic Tullinge AB

ECY-Certifierad Elektriker sökes till Coromatic Tullinge AB 26 feb 2018 15:03 #1

Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för Critical Facilities, som exempelvis datacenter. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att på ett energieffektivt sätt, säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation. Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor. Coromatic har drygt 580 anställda i Norden och resten av världen och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Coromatic ägs av EQT tillsammans med medarbetarna. www.coromatic.se

Placering: Stockholms län, Stockholm
Bransch: Bygg, Anläggning, Industri, produktion, Teknik, Naturvetenskap
Antal tjänster: 2

Om tjänsten
Som elektriker blir du en viktig del i teamet som arbetar med att säkerställa elförsörjningen till våra kunder. Som elektriker ingår att arbeta med installation av elanläggningar såväl som avtals-, jour- och akutservice samt driftsättning inom området El/UPS.

Du kommer arbeta med ny teknik.

I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter för kunden, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen.

Resor med övernattning kan förekomma, samt beroende på kompetens och förmåga schemalagd jourtjänstgöring och i vissa fall även oregelbundna arbetstider.

Tjänsten är tillsvidareanställningar på heltid med placering i Tullinge


Kvalifikationer
Du skall inneha ECY certifikat och arbetat minst fyra år som montör.

Meriterande är kunskaper och erfarenheter inom området UPS, styr & regler, Larm, CCTV, värmepumpar och ventilation.

Du skall inneha minst B-körkort för att kunna ta dig till våra kunder som finns på olika platser i Sverige.

Arbetet med driftsättning och felsökning av våra produkter utförs ibland med dator som verktyg, vilket du ska vara van vid.

Utbildningar och support sker ofta på engelska som du skall behärska både verbalt och i skriftlig kommunikation.


Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är det viktigt att vara noggrann och självgående, strukturerad, stresstålig och har god administrativ förmåga. Många arbetsmoment utförs med hjälp av datorstöd, vilket du skall ha vana av.

Vi lägger stor vikt vid social förmåga då arbetet oftast utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor. Du har förståelse för vad kunderna värdesätter i orden kvalitet och service.

Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen till ett härligt gäng av erfarna och glada medarbetare med en enastående gruppdynamik.


Vi erbjuder
På Coromatic är samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att de som arbetar här hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete.


Coromatics Mission
Vi hjälper våra kunder att säkra deras kritiska verksamhet 24/7och bygga ett Coromatic som Attraherar, Utvecklar och Intresserar branschens Bästa Medarbetare


Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Coromatic med Manpower. Urval och intervjuer sker löpande, därför kan tjänsten komma att bli tillsatt innan sita ansökningsdatum. För mer information kontakta rekryteringskonsult Monique Klingberg, via tel: 08-452 33 11 eller E-mail: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen . Vänligen observera att alla ansökningar måste göras via www.manpower.se och kommer inte att hanteras via mail. Vid tekniska frågor kring din ansökan kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00.

Varmt välkommen med ditt CV och personliga brev redan idag!
  • Sida:
  • 1
Tid för att skapa sida: 0.19 sekunder
Senaste foruminlägg

Mer ämnen »

Vill du få senaste nytt från Fluxio.se till din E-post?

Klicka här!

Vill du vara säker på att inte missa något viktigt och intressant som händer på Fluxio.se? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
(Utskick görs ungefär en gång per månad och kan när som helst sägas upp)
Dina mottagna Tack!
Finns inga ämnen att visa