fluxio.se Forum
Välkommen, Gäst
Användarnamn Lösenord: Kom ihåg mig

Produktingenjör sökes till Kanthal, en del av Sandvik-koncernen
(1 visning) (1) Gäst
  • Sida:
  • 1

ÄMNE: Produktingenjör sökes till Kanthal, en del av Sandvik-koncernen

Produktingenjör sökes till Kanthal, en del av Sandvik-koncernen 23 jan 2018 15:24 #1

Hur ser din arbetsdag ut?

Som produktingenjör arbetar du tillsammans med ditt team som teknisk expert och stöd - utåt till våra säljare och internt till vår produktion - genom hela värdekedjan från design och tillverkning till marknadsföring, försäljning och användande. Du är en viktig resurs för vårt löpande förbättringsarbete där du säkerställer att vi har en kundanpassad, produktionsvänlig och kommersiell produktdesign.

En betydande del av arbetet innebär design och tekniska beräkningar utifrån underlag som t ex kundförfrågningar. Du driver även uppdrag för produktverifiering, kundprojekt samt införande av nya produkter liksom är bidragande i framtagande av produktspecifikationer och informationsmaterial samt i arbetet med prissättning, reparationer och reklamationer.

Vem trivs här?

Vi söker dig som har en högskoleexamen med relevant inriktning för rollen, exempelvis inom maskin eller material. Erfarenhet från tillverkande industri, arbete med högtemperatursmaterial och arbete som innefattat mekaniska och elektriska konstruktioner är ett stort plus. Vi använder Solid Works 3D för produktdesign och ritningar. God datorvana är ett måste, förståelse för arbetsflöden och kvalitetssystem är värdefullt och erfarenhet av projektledning är meriterande. Då vi är verksamma i en internationell miljö behöver du goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi vill att du är nyfiken och att du motiveras av att lära nytt. Du har en hög ambition och förmågan att möta och överträffa våra kunders behov och förväntningar genom att lyssna, lösa problem och ge utmärkt service. Du kombinerar detta med ditt stora intresse och goda kunskaper inom teknik samt en stark drivkraft att hela tiden utveckla din tekniska kompetens. Att arbeta systematiskt och ta ansvar för dina uppdrag faller sig naturligt för dig, och du är bra på att ge tydlig återkoppling när det krävs. I rollen som produktingenjör har du också många kontaktytor och genom att vara pedagogisk och kommunikativ skapar och underhåller du goda relationer.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/3e0473924685
  • Sida:
  • 1
Tid för att skapa sida: 0.17 sekunder
Senaste foruminlägg

Mer ämnen »

Vill du få senaste nytt från Fluxio.se till din E-post?

Klicka här!

Vill du vara säker på att inte missa något viktigt och intressant som händer på Fluxio.se? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
(Utskick görs ungefär en gång per månad och kan när som helst sägas upp)
Dina mottagna Tack!
Finns inga ämnen att visa