fluxio.se Forum
Välkommen, Gäst
Användarnamn Lösenord: Kom ihåg mig

Projektledare inom Elkraft - 003NET sökes till Schneider Electric
(1 visning) (1) Gäst
  • Sida:
  • 1

ÄMNE: Projektledare inom Elkraft - 003NET sökes till Schneider Electric

Projektledare inom Elkraft - 003NET sökes till Schneider Electric 26 sep 2017 07:38 #1

Vi underhåller, utför service och bygger nya kundanpassade retrofit lösningar på befintliga elanläggningar mestadels i Sverige men också i övriga nordiska länder. Nu letar vi efter dig som kan driva våra projekt framåt kan driva produktionen framåt och se till att vi möter våra kunders krav och värderingar på ett innovativt sätt för att nå en hög kvalitet och snabb leverans. Inom kort kommer fabriken i Sundsvall att genomgå en spännande förändringsresa som vi vill att du driver framåt!

I rollen som projektledare kommer du att ansvara för projekten i sin helhet - både utförande, kundnöjdhet och ekonomi. Du kommer bland annat att sköta kundkontakter, tilläggsförsäljning, materialinköp, projektkalkyler, betalningsplaner och tidsplaner. Vidare kommer du att arbeta tätt ihop med våra servicetekniker samt ha en arbetsledande funktion.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som projektledare samt kunskap och yrkeserfarenhet inom ställverk. Du uttrycker dig väl i såväl svenska som engelska samt har körkort.

För att vara framgångsrik i denna roll behöver du vara strukturerad, ordningsam och ha budgeterfarenhet. Vi ser även att du är drivande som person och ser till att vi håller våra tidsramar. Eftersom relationer är en central del i ditt uppdrag, bör du även vara kommunikativ, ödmjuk, förtroendeingivande samt med lätthet skapa och underhålla relationer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi söker dig som har stark drivkraft och engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Har du rätt kvalifikationer och framförallt rätt inställning, så erbjuder vi dig ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Har du frågor om tjänsten så ring gärna Per Johansson på tel: 010 - 478 19 63 och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Liselott Wigstrand Tuvesson på tel: 010 – 478 29 37.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/148180f3d1e1
  • Sida:
  • 1
Tid för att skapa sida: 0.21 sekunder
Senaste foruminlägg

Mer ämnen »

Vill du få senaste nytt från Fluxio.se till din E-post?

Klicka här!

Vill du vara säker på att inte missa något viktigt och intressant som händer på Fluxio.se? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
(Utskick görs ungefär en gång per månad och kan när som helst sägas upp)
Dina mottagna Tack!
Finns inga ämnen att visa