fluxio.se Forum
Välkommen, Gäst
Användarnamn Lösenord: Kom ihåg mig

Nyexaminerad elektriker/tekniker - 003MFK sökes till Schneider Electric
(1 visning) (1) Gäst
  • Sida:
  • 1

ÄMNE: Nyexaminerad elektriker/tekniker - 003MFK sökes till Schneider Electric

Nyexaminerad elektriker/tekniker - 003MFK sökes till Schneider Electric 26 sep 2017 06:07 #1

För dig som är nyexaminerad med kompetens inom el och teknik med viljan att lära sig mer, har du nu chansen att utvecklas hos oss. Vi söker en driven individ till vår verkstad i SundsvallTillsammans med ett kompetent och drivet team kommer du att vidareutveckla och bygga nya relationer på en växande marknad inom elkraft.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha ett intresse för att lösa problem och framförallt drivas av att lära sig nya saker och vara mottaglig för utveckling. En potentiell språngbräda för den som inte är rädd för att visa framfötterna, nyfiken och en god samarbetsvillig medarbetare.

I rollen ingår det framförallt arbetsuppgifter såsom:

• Mekaniskt och Elektriskt Montage av ställverksutrustningar för Låg- och Mellanspänning
• Service och underhåll i vår verkstad men även i fält

Vi söker digsom nyligen studerat el och även har ett mekaniskt intresse. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat i svenska och har goda kunskaper i engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har en hög energinivå, en stark drivkraft och engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Har du frågor om tjänsten så ring gärna Göran Svensson på tel: 010 478 18 42 och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Liselott Wigstrand Tuvesson på tfn 0725 200 797.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/f5153cf842aa
  • Sida:
  • 1
Tid för att skapa sida: 0.19 sekunder
Senaste foruminlägg

Mer ämnen »

Vill du få senaste nytt från Fluxio.se till din E-post?

Klicka här!

Vill du vara säker på att inte missa något viktigt och intressant som händer på Fluxio.se? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
(Utskick görs ungefär en gång per månad och kan när som helst sägas upp)
Dina mottagna Tack!
Finns inga ämnen att visa