Nytt tid och materialredovisningssytem

17 maj 2011 11:32 #1 av Daniel
Hej!
Jag tänkte presentera vårat system P&K TimeApp för er som kan vara intresserade av ett nytt och helt webbaserat program. Har du/ni frågor ska jag även se till att svara på dem här.

TimeApp är ett tidredovisningssystem som vi utvecklat för att vara så enkelt och snabbt som möjligt. I och med att det är helt webbaserat behöver inga licensprogram eller liknande installeras på varken dator eller mobil. Har du internetuppkoppling har du tillgång till systemet. Detta innebär också att man som användare hela tiden har den senaste versionen.

TimeApp inkluderar alla funktioner (bland annat tidredovisning, körjournal, fakturering, materialdatabas, kund/konto register, rapporteringar, stämpelklocka och mycket mer) i alla våra utgåvor. Prismodellen är enkel, vi har 3 steg; ett pris för 1-2 användare, ett pris för 3-5 användare och ett pris för 6 eller fler.

Har man en modern mobil, som t.ex. android eller iphone, kan man surfa in på en mobilanpassad version av programmet, som gör att man kan redovisa arbete ute hos kund eller i bilen, utan att behöva installera något.

Nöjd-kund-garanti ingår också, vilket betyder att om ni inte är nöjda med systemet efter ett år, får ni tillbaka 50%.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du/ni vill ha ett bindings- och kostnadsfritt demokonto, eller vill höra om systemet kan passa er verksamhet.

MvH
Daniel Lindén, P&K TimeApp

Daniel Lindén, Utvecklingsansvarig/Systemarkitekt
P&K TimeApp

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

17 maj 2011 16:13 #2 av Ronnie Lidström
Hur funkar det där med körjournal? Är det Android/Iphone-appen som använder GPS för att registrera var man kör?

Fil bilaga:
Företagare, Elinstallatör Björks EL i Skellefteå AB

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

18 maj 2011 12:43 #3 av Daniel
Körjournalen används när man sätter sig i bilen, dock utan koppling mot telefonens GPS. Man anger mätarställning vid start och sedan vid resans slut anger man den nya mätarställningen, samt kompletterar med adressuppgifter/benämningar.

Vi håller på med tester för att låta användare med telefoner som har GPS funktion kunna använda denna. I och med att vi hela tiden ser till att användaren har den senaste versionen (utan att manuellt uppdatera) är det inte en riktigt "app", utan en mobilanpassad webbsida som går att lägga med ikon på hemskärmen. Detta medför vissa problem som extra batteriåtgång vid realtidsuppdatering av sin position. Vi hoppas på att kunna erbjuda denna funktion vid ett senare tillfälle.

Jag bifogar en skärmdump från mobilen:

Daniel Lindén, Utvecklingsansvarig/Systemarkitekt
P&K TimeApp
Bilagor:

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Sidan laddades på: 0.102 sekunder

Senaste foruminlägg